__*Η αντεπίθεση των ΜΜΕ έχει ξεκινήσει. Fight Back

Posted on Δεκέμβριος 9, 2008 από

0


Ο μηχανισμός παραπληροφόρησης έχει μπει σε πλήρη λειτουργία. Δείχνουν επεισόδια στο Σύνταγμα, όταν οι σκηνές από την κηδεία του 15χρονου ξέρουν ότι θα εντείνουν την οργή του κόσμου. Μιλάνε συνέχεια για «κουκουλοφόρους», ενώ βλέπουν παιδιά με ακάλυπτα πρόσωπα να συγκρούονται με την προκλητική αστυνομία. Ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα.

Η μόνη απάντηση που θα ‘χει σημασία είναι να προσπαθήσουμε όλοι όσοι είμαστε στο δρόμο, απλοί διαδηλωτές ή ακόμη και όσοι δημοσιογράφοι ή φωτορεπόρτερ έχουν ακόμα λίγη τσίπα πάνω τους, να ενημερώνουμε για ό,τι πραγματικά έχει συμβεί. Για τις κινήσεις της αστυνομίας – που έστειλε τα ΜΑΤ κοντά στο νεκροταφείο, ξέροντας ότι η οργή και η θλίψη θα οδηγούσε σε συγκρούσεις – για τους τραυματισμούς και τις βαναυσότητες. Πάρτε μαζί το mp3φωνάκι που γράφει ήχο, την ψηφιακή κάμερα, καταγράψτε τις αλητείες της αστυνομίας

Δεν έχει σημασία πού! Οπου να ‘ναι, όπου μπορεί ο καθένας. Στο indy και στo indymedia, στα μπλογκ που δεν έχουν λοβοτομημένους δημιουργούς, στα ραδιόφωνα με παρεμβάσεις. Ας φτιάξουμε ένα δίκτυο άμεσης αντιπληροφόρησης. Συμμετοχή!

Advertisements