*__Κάλεσμα για μία ειδική έντυπη έκδοση του balkans.puscii.nl με θέμα το χρονικό της εξέγερσης

Posted on Ιανουαρίου 13, 2009 από

0


Τον περασμένο Δεκέμβρη , με αφορμή την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ξεκίνησε μία από τις πιο έντονες εξεγέρσεις στην Ελλάδα από την εποχή της δικτατορίας μέχρι σήμερα. Η δολοφονία του 15χρονου από τους μηχανισμούς της κρατικής βίας και καταστολής στάθηκε αφορμή για έναν γενικό ξεσηκωμό της νεολαίας στην Ελλάδα όπως επίσης για ένα διεθνές κίνημα αλληλεγγύης που δεν στάθηκε μόνο στην δολοφονία , αλλά προχώρησε σε μια συνολική δράση και κριτική ανταγωνιστική στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Όλο αυτό το διάστημα ακτιβιστές και σύντροφοι που εμπλεκόμαστε με την διαχείριση του balkans.puscii.nl προσπαθήσαμε να έχουμε νέα και ανταποκρίσεις από την εξέγερση όσο πιο συχνά γίνεται. Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης είναι να έχουμε ήδη ένα αρκετά μεγάλο όγκο πληροφοριών και δημοσιεύσεων στο site από το χρονικό της εξέγερσης.

Καλούμε κάθε άτομο ή ακόμα και συλλογικότητα που ενδιαφέρεται για την δουλειά μας στο Βαλκανικό αποκεντρωμένο δίκτυο και στο balkans.puscii.nl να μας βοηθήσει στην διανομή ενός έντυπου δελτίου στα αγγλικά , καθώς και στην μετάφραση του στα ελληνικά. Καλούμε σχεδιαστές φανζιν και άλλων εντύπων να βοηθήσουν στο design.

Τέλος καλούμε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην ομάδα εργασίας ενός offline εντύπου του balkans.puscii.nl να μας στείλει ένα μήνυμα άμεσα.

Σας ενημερώνουμε πως ο νέος βελτιωμένος κώδικας του balkans.puscii.nl θα είναι έτοιμος μέσα στους επόμενους μήνες με φιλοσοφία ανοιχτής δημοσίευσης ακριβώς όπως στο δίκτυο του indymedia ( indymedia.org ). Τα birds του τεχνικού δυναμικού του site ήδη βάζουν τα δυνατά τους.

Για επικοινωνία με το πρόσφατα αναδιοργανωμένο PGA infopoint της Αθήνας γράψτε μας στο autonomous_gr at resist.ca ή riseup.net

επικοινωνία με τις αυτόνομες συλλογικότητες και δυναμικό του Βαλκανικού αποκεντρωμένου δικτύου balkan-infoshop{at}lists.riseup.net

Για συμμετοχή στην συζήτηση και ενημέρωση από τα Βαλκάνια μπορείτε να κάνετε subscribe στην λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου pgabalkan{at}eurodusnie.nl αρκεί να μας στέλνετε ένα email με θέμα subscribe PGA balkan

Advertisements