Προεκλογικές οι συλλήψεις των 4 «αδίστακτων τρομοκρατών»

Posted on Οκτώβριος 1, 2009 από

1


1c9b0il

1η γραμμή φωτογραφιών: Μεταφορά των 4 υπόπτων στα δικαστήρια, με την κάλυψη των καμερών. Μια ακόμη προεκλογική φιέστα σε δράση. (Πω πω… νιώθω πολύ ασφαλής τώρα μιλάμε…)

2η γραμμή φωτογραφιών: Μεταφορά υπόπτων για απαγωγή και δολοφονία (στην Κρήτη). Διακρίνουμε τα ανοιχτά πουκάμισα, τη χαλαρότητα γενικά που επικρατεί. Οι επικίνδυνοι κακοποιοί άλλωστε είχαν πιαστεί την προηγούμενη μέρα στην Αθήνα!
Επίσης δεν διακρίνουμε κανένα απολύτως όπλο, περίστροφο ή αύτοματο…


Παρά τις διαρροές, παρά τη βοήθεια από τα κανάλια, τελικά δε τους βγαίνει…
Οι αδίστακτοι τρομοκράτες είναι 20χρονα!!!
Οι γόνοι εύπορων οικογενειών τελικά αποδείχθηκε ότι μένουν σε ένα σπίτι της δεκαετίας του ΄60, με τις αντίστοιχες για τότε ανέσεις και «πολυτέλειες». (Κυκλοφόρησαν στο διαδύκτιο φωτογραφίες από παπαγαλάκια της ασφάλειας από το εσωτερικό του σπιτιού )
Στους «αδίστακους τρομοκράτες» τελικά δεν βρήκαν τίποτε!!! Τέσσερις μέρες ψάχναν και φούμαρα οι διαρροές.
Μόνο κατσαρόλες, ποτήρια και πιάτα βρήκαν. Ανθρακας ο θησαυρός.

Το μόνο ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος τους, είναι η συμμετοχή τους στους κοινωνικούς αγώνες.

Για καθαρά προεκλογικούς λόγους, η ΝΔούλα θέλει να δείξει πάταξη των κοινωνικών αγώνων και ότι οι πολίτες πλέον είναι ασφαλείς.

Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι πλέον στους καναπέδες μας… Έπιασαν τους κακούς… Αυτούς που χτήπησαν το κατεστημένο, αυτούς που αντέδρασαν στην κοροϊδία των λαμόγιων.
Επιτέλους οι κακοί είναι μέσα…. Και τα λογής κοράκια που έφαγαν τα εκατομμύρια από τη SIEMENS, από τα ομόλογα, από το Χρηματιστήριο κλπ θα είναι έξω…
Οι επικίνδυνοι πιάστηκαν επιτέλους.

πηγή http://polep.blogspot.com/